UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Розрекламований Буряком аудит комунальників є "піаром чистої води", - прокурор області

Прокурор Запорізької області Валерій Романов назвав проведений на замовлення мерії аудит міських комунальних підприємств піаром

Розрекламований Буряком аудит комунальни…

Це сталося під час прес-конференції прокурора сьогодні, 30 січня, передає Depo.Запоріжжя.

Романов пояснив, що за результатами перевірки було порушено чотири кримінальні справи. Проте аудиторські дані не можуть бути доказом у справі, тому згодом контрольно-ревізійним управлінням були проведені перевірки підприємств. КРУ повінстю спростувало результутаи аудиту - багатомільйонних порушень, про які казала міськра влада, не знайшли.

"Там були вказані порушення, що не тягнуть за собою кримінальної відповідальності. Десь неправильно проводку проведено, якісь бухгалтерські порушення, які були усунені", - додав він.

Після цього порушені кримінальні справи довелося закрити.

Нагадаємо, аудиторську перевірку запорізьких комунальних підприємств було проведено наприкінці 2015 - початку 2016 років на замовлення мерії. У діяльності "Водоканалу", "Міських теплових мереж", Управління капітального будівництва та "Основанія", як стверджував мер міста Володимир Буряк, знайшли багатомільйонні порушення. Ці матеріали влада міста обіцяла передати у прокуратуру.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme