UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Канадійські військові логісти поділилися досвідом з українськими колегами

Завершився черговий етап курсу з підготовки українських інструкторів та викладачів з логістики

Канадійські військові логісти поділилися…

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ завершився черговий етап курсу з підготовки українських інструкторів та викладачів з логістики, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Народну армію".

Група фахівців ЗС Канади під керівництвом майора Джона Тирела та головного сержанта Скота Фільдсена впродовж двох з половиною тижнів проводили теоретичні та практичні заняття. Переважною більшістю слухачів цього разу були представники 184-го Навчального центру, який також входить до складу видового військового вишу.

Особливий інтерес у слухачів викликала структура канадських логістичних підрозділів, які займаються підвозом боєприпасів, пального, продовольства, рештою видів тилового забезпечення. Окрім цього, ці підрозділи самостійно організовують конвоювання й охорону каналів доставки.

За словами майора Джона Тирела, для українських фахівців з тилового забезпечення досвід їхніх канадських колег є насправді безцінним, адже логістична система в Збройних силах цієї північноамериканської країни є однією із найрозвинутіших та ефективних.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme