Головний "коп" Одещини: у "справі 2 травня" втрачено багато доказів

Розслідування, над яким працюють поліцейські, СБУ і прокуратура, ускладнюється через недостатню кількість доказів

Як передає Depo.Одеса, начальник Головного управління Нацполіціі Одеської області Дмитро Головін заявив в інтерв'ю, що "справа 2 травня" 2014 року в Одесі є знаковою і триває довго через те, що у слідства немає права на помилку.

"Ми вважаємо "справу 2 травня", розслідування деяких епізодів якої доручено Слідчому управлінню ГУ НПУ, знаковою. Тому права на помилку у слідчих немає. Хід слідства перебуває під моїм контролем, кожен проміжок часу заслуховуємо в. о. начальника Слідчого управління Сергія Шайхета і керовану ним слідчу групу, у складі якої працюють п'ять досвідчених співробітників, а також група оперативників. Відчуваємо підтримку в розслідуванні цієї справи з боку керівництва облуправління СБУ та облпрокуратури. Доводиться враховувати, що багато доказів втрачені того самого 2014 року, коли розслідування вели залучені співробітники МВС з інших областей. Тим не менш, залишилися докази, документи наші слідчі ретельно збирають", - зазначив дмитро Головін.

Нагадаємо, що в Одесі під час масових заворушень 2 травня 2014 року загинули 48 осіб і більше 200 отримали поранення. Слідство встановило, що безлади були організовані і навмисне сплановані. Обвинуваченими у цій справі проходять понад 20 представників так званого "Антимайдану", в т.ч. двоє громадян Росії.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme