Голова "уряду" невизнаного Придністров'я переїхала до "бандерівської" Одеси

Колишня "прем'єр-міністр" невизнаної Придністровської молдавської республіки Тетяна Туранська переїхала жити в Одесу

Голова "уряду" невизнаного Придністров&#…

Як передає Depo.Одеса, про переїзд "чиновниці", яка підтримувала окупацію Криму та створення "ДНР" і "ЛНР", повідомив на своїй сторінці в "Фейсбуці" голова Союзу придністровців України Олег Хвощевський.

"Дива трапляються і в наші дні. Голова уряду невизнаного Придністров'я, Тетяна Туранська п'ять років перебуваючи на цій посаді, розповідала людям, як добре живеться в Придністров'ї, підтримувала захоплення Криму Росією, створення "ДНР" і "ЛНР", але як тільки позбулася своєї посади, відразу виїхала жити до "фашистів" в Одесу. Це як мінімум попахує мазохізмом... Чекаємо від неї вражаючих оповідань про те, як живеться їй серед бандерівців, я дуже переживаю, не з'їли чи кого небудь з її родичів? А може, Тетяна переїхала в Україну, з надією отримати клаптик землі і двох рабів?", - написав Хвощевський.

Довідка: Тетяна Туранська народилася 20 листопада 1972 року в місті Білгород-Дністровський Одеської області, за національністю - етнічна українка.

У 1995 році з відзнакою закінчила Одеський державний економічний університет за спеціальністю "Бухгалтерський облік, контроль і аналіз в промисловості". Потім переїхала з родиною в Рибницю.

З січня 1999 року по лютий 2012 року працювала в податковій інспекції міста Рибниця і Рибницького району.

12 березня 2012 року призначена заступником Голови державної адміністрації міста Рибниця і Рибницького району з економічних питань, а 30 березня 2012 року була призначена першим заступником глави державної адміністрації міста Рибниця і Рибницького району з економічних питань.

19 червня 2013 року указом Президента "ПМР" призначена заступником Голови Уряду Придністровської Молдавської Республіки з регіонального розвитку.

20 червня 2013 року в зв'язку з відходом у чергову відпустку прем'єра Петра Степанова була призначена виконуючим обов'язки Голови так званого Уряду "ПМР".

10 липня 2013 року зі згоди Верховної Ради "ПМР" була призначена Головою Уряду Придністровської Молдавської Республіки.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme