UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Немовля, яке з 5 поверху викинула його мама-школярка, народилось живим

Хлопчик помер від "сполученої травми тіла", тобто в результаті падіння з висоти

За попередніми даними судово-медичної експертизи, дитина, яку вдома народила 14-річна козятинська школярка, була живою, а загинула, бо юна мама викинула її з 5-го поверху. Про це повідомяє Depo.Вінниця з посиланням на ВінницяОк.

За словами начальника відділу комунікації поліції Вінницької області Анни Олійник, хлопчик помер від "сполученої травми тіла", тобто в результаті падіння з висоти.

"В ході слідства буде дано оцінку діям батьків породіллі. Можливо, за статтею Адмінкодексу – за неналежне виконання батьківських обов'язків, але не виключається й вірогідність кримінальної відповідальності – за статтею 166 КК України – злісне невиконання батьківських обов'язків, що призвело до тяжких наслідків. Але все це буде відомо за результатами розслідування", - сказала Олійник.

Нагадаємо, у суботу, 28 січня, в Козятині 14-річна дівчинка вдома, у своїй кімнаті народила дитину, перерізала пуповину та викинула немовля з вікна 5-го поверху. Згодом, коли її стан погіршився через кровотечу, батьки викликали швидку допомогу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme