До Борислава зі Львова привезуть 300 тонн сміття

Орієнтовно на Бориславське смітєзвалище буде завезено 30 машин львівського сміття

Депутати Бориславської міської ради дали дозвіл міському голові на підписання угоди про приймання сміття зі Львова. Про це пише Depo.Львів з посиланням на ЗІК.

За відповідне протокольне доручення проголосували депутати Бориславської міської ради під час засідання сесії міськради. За проголосувало 23 депутати міськради.

У коментарі міський голова Борислава Ігор Яворський зазначив, що угода підписана терміном на один тиждень. Перевізник має до 5 лютого виконати умови, передбачені угодою. За цей час Борислав прийме 300 тонн сміття зі Львова. Орієнтовно на Бориславське смітєзвалище буде завезено 30 машин львівського сміття.

Міський голова додав, що місто отримає субвенцію з бюджету Львова за прийняття сміття. Та він не уточнив, яка це буде сума.

Сміття зі Львова до Борислава станом на сьогодні, 27 січня, не завозиться у зв'язку з технічними причинами в перевізника, зазначив Ігор Яворський.

Під час проведення поіменного голосування (голосування за протокольне доручення про надання дозволу прийняття сміття зі Львова) міський голова запросив до сесійної зали представників відділу поліції для прийняття відповідних мір до Тараса Кучманича, який перешкоджав проведенню голосування.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme