UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці з'явилися "мідні" бандити

У місті більше двадцяти багатоповерхівок залишилось без працюючих ліфтів, - з них повикрадали котушки з мідними дротами

У Кам'янці з'явилися "мідні" б…

У Кам'янці-Подільському з'явились "мідні бандити" пише у своєму ФБ місцевий очільник поліції Борис Сушицький, повідомляє Depo.Хмельницький.

Група місцевих жителів наживалася на тому, що викрадала електромагнітні котушки гальмівної системи, які розміщуються в ліфтових шахтах багатоповерхівок, та продавали мідні дроти, які були на котушках. Всього завдяки зловмисникам в місті більше двадцяти багатоповерхівок залишилось без працюючих ліфтів.


Крім, значних матеріальних збитків це приносить і великі незручності жителям будинків.

"Наразі, проведеними слідчо-оперативними заходами, злочинців викрили та останнім оголошено підозри у скоєнні злочинів передбачених ч.3 ст.185 КК України, - пише Сушицький. - Провели й ряд обшуків за місцем проживання підозрюваних та в осіб, яким вони збували викрадений кольоровий метал, в ході яких було вилучено речові докази."

За словами поліцейського, за два місяці, впродовж яких підозрювані тероризували місто крадіжками їх неодноразово бачили свідки, але ніхто нікого не повідомив.

"Моя хата з краю"?! - обурюється правоохоронець. - Злочинці продавали викрадені ними котушки місцевим підприємцям, чи як їх назвати? Невже вони не розуміли звідки ті котушки? Безсовісні люди! Коли ми нарешті зрозуміємо, що порядок і спокій в місті залежить не тільки від професійних дій працівників поліції, а і від свідомості громадян?!"

Зрештою, звертається до усіх громадян: "Не будьте байдужими, якщо ми сьогодні разом зупинимо зловмисника, попередимо злочин, то завтра жертвою злочину не стануть інші - можливо саме Ви чи Ваші близькі".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme