На Вінниччині 14-річна породілля викинула свою дитину у вікно

Батьки кажуть, що про пологи в доньки, які відбувалися вдома, вони дізналися лише в лікарні 

На Вінниччині 14-річна породілля викинул…

У Козятині, що на Вінниччині, правоохоронці з'ясовують обставини смерті новонародженої дитини, яку 14-річна мама викинула з вікна. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Близько 5:00 сьогодні, 28 січня, до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря районної лікарні про те, що швидкою допомогою до гінекологічного відділення була доставлена 14-річна дівчинка, в якої виникла кровотеча після народження дитини.

Поліцейські з'ясували, що вночі дівчинка вдома народила дитину і викинула її з вікна 5-го поверху. Коли юній породілля стало погано, батьки викликали швидку допомогу. Зі слів батьків, вони дізналися про те, що їх донька народила, лише в лікарні. Тіло мертвої дитини було виявлено біля будинку.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини". Такий злочин карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme