На Одещині підірвали човен сина директора "Тузловських лиманів"

Вночі на Дністрі підірвали човен сина директора нацпарку "Тузловські лимани" Івана Русева. Влітку його ж човен обстріляли невідомі

На Одещині підірвали човен сина директор…

Як передає Depo.Одеса, про інцидент директор НПП "Тузловські лимани" повідомив на своїй сторінці в "Фейсбуці".

За словами Івана Русєва, на місце події приїхали ті ж самі слідчі, які саботують розслідування справи про обстріл цього ж човна у 2016 році.

"Влітку його човен розстріляли і, незважаючи на наявність фактів і очевидців, розслідування не ведеться. Майже рік тому я писав заяву в облполіцію про те, що кримінал готує щось проти мене і мого сина. Реакції абсолютно ніякої. Заява була направлена ​​в Татарбунарську поліцію, а там все "поховано", як і 50 кримінальних проваджень по беззаконню в НПП "Тузловські лимани". Весь цей час Татарбунарську поліцію очолював підполковник поліції Мельник Сергій Валерійович. Нічого не розслідуючи в Татарбунарському районі по кримінальним справам і прикриваючи колишнього начальника поліції Друговіна, якого ми спіймали на браконьєрстві, його переводять в Біляївський ОП ГУНП в Одеській області - там де нещадно "пресують" мого сина", - написав Русєв.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme