UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Слов'янську поліція розшукує жінку, яка залишила двох дочок без тепла і їжі

У Слов'янську поліція розшукує 31-річну жінку, яка залишила двох своїх дочок 2,5 і 5 років в будинку без тепла і їжі

У Слов'янську поліція розшукує жінк…

Як повідомляє місцевий відділ поліції, вдома був п'яний дідусь, передає Depo.Донбас.

В поліцію подзвонив 34-річний місцевий житель і повідомив, що його знайома залишила своїх дітей і вже другий день не з'являється вдома.

"Виїхавши на місце події співробітники поліції застали страшну картину: в хаті холодно, речі розкидані, сестрички замерзлі, а з їжі тільки печиво. Поліцейські викликали медиків. На щастя стан дівчат задовільний, однак, залишити дітей з п'яним дідусем у холодному будинку поліцейські не могли. Працівники ювенальної превенції молодшу дівчинку помістили в дитячу лікарню, а старшу - в Центр соціологічної реабілітації", - йдеться у повідомленні.

Ця сім'я перебуває на обліку жінку неодноразово попереджали, що в разі не виконання нею батьківських обов'язків вона буде позбавлена материнських прав. Це завжди стимулювало її, і вона належним чином доглядала за дітьми.

Також у жінки є старший син, хлопчик вчиться і живе в інтернаті.

Жінка буде притягнута до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Також буде розглядатися питання про те, наскільки небезпечно дітям проживати з нею.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme