UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві спіймали велосипедного крадія

Чоловік викрав двоколісні та намагався їх продати за тисячу гривень 

У Миколаєві спіймали велосипедного краді…

У Миколаєві зловмисник був викритий поліцейськими під час спроби продати крадений велосипед. Майно потерпілого повернули його власнику. Відносно правопорушника вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

На початку січня до поліції звернувся 24-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що невідомі особи, зламавши замок тамбуру біля його квартири, викрали два велосипеди. Суму завданих збитків заявник оцінив у 26 тисяч грн.

Оперативники розшукали 33-річного злодія безпосередньо під час спроби реалізувати чуже майно – на одному з ринків обласного центру чоловік саме пропонував громадянам купити у нього за 1000 грн. викрадений двоколісний транспортний засіб. Велосипеди вилучені та повернуті заявнику.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого слідчим відділенням Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за ознаками ч.3 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme