У Харкові екс-засуджений "водив за ніс" полісменів

Чоловік неодноразово порушив правила адміністративного нагляду

У Харкові екс-засуджений "водив за ніс"…

Як передає Depo.Харків, вирок порушнику 19 січня ухвалив Жовтневий районний суд Харкова.

За матеріалами суду, у березні 2009 року чоловік був засуджений за розбій до п'яти років та шести місяців позбавлення волі. 29 листопада 2012 року він звільнився з місць позбавлення волі умовно-достроково та на не відбутий строк поїхав додому.

22 травня 2014 року за ним був встановлений адміністративний нагляд на 12 місяців. Однак під час перебування під адміністративним наглядом зловмисник скоїв ряд адміністративних правопорушень, за які був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 187 КУпАП.

6 січня 2016 року за чоловіком знову було встановлено адміністративний нагляд терміном на 12 місяців. Йому було заборонено виходити вночі з дому, виїжджати без дозволу правоохоронців, відвідувати бари або ресторани.

Однак з 7 березня по 10 листопада 2016 року порушник жодного разу не прибув на реєстрацію до Новобаварського відділу поліції, за що відносно нього неодноразово складалися адміністративні протоколи. При цьому у вересні 2016 року він самовільно змінив місце мешкання.

Допитаний на суді зловмисник провину визнав.

Суд також визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ст. 395 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді арешту строком на два місяці.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme