У Черкасах невдале пограбування завершилось різаниною між співучасниками

Один невдаха-грабіжник загинув, а іншого за декілька хвилин відшукали та затримали поліцейські

У Черкасах невдале пограбування завершил…

26 січня о 16:00 на лінію "102" надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста невідомий чоловік завдав ножові поранення іншому чоловікові та втік з місця події, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Черкаській області.

На місце події виїхав наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції та медики швидкої допомоги.

Отримавши опис можливого зловмисника поліцейські за декілька хвилин відшукали та затримали 33-річного підозрюваного в одному із гуртожитків міста.

Як повідомив затриманий, вони з потерпілим готували крадіжку ноутбука з найближчого магазину. Один з них повинен був стояти на чатах, інший - скоювати крадіжку.

Однак злочин не вдався, внаслідок чого між чоловіками виникла сварка. Потерпілому під час сварки було нанесено кілька ударів ножем у область серця. 26-річний чоловік помер ще до приїзду швидкої допомоги.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного питання у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 15 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme