UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Творча сотня повернулася з АТО

Творча сотня "Рух до перемоги" спільно з 42 гарнізоннии будинком офіцерів  здійснили мистецько-культурологічну волонтерську поїздку в АТО

Творча сотня повернулася з АТО…

Підтримувало артистів вже традиційно Головне управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сторінку у Фейсбук Оксани Радушинської.

Підтримувало артистів вже традиційно Головне управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ.

Побували в Донецькій і Луганській областях на другій-тетій лінії оборони.

Побували також і на самому "нулі".

"Завітали до Краматорського Прикордонного Загону. Не випадково приїхали саме до цих прикордонників, адже левова частка особового складу - з Хмельницької Національної академії Державної прикордонної служби України. Познайомилися з учнями і місцевим населенням села Бахмутське. Не просто познайомилися, а щиро подружилися і гарно провели час, спільно співаючи, танцюючи, спілкуючись, обмінюючись гостинцями", - пише Оксана.

Побували в черговому підрозділі 54 окремої механізованої бригади та у друзів - побратимів Грузинського Національного Легіону.

Збадьорили піснями і щирістю армійців, котрі лікуються та потішили гарними виступами медиків. у шпиталях.

"А ще завантажили повну машину гостинців на промзону Авдіївки для 72 бригади. І серед тих гостинців - найголовніша психологічна зброя - звукопідсилююча колонка, яку давно просили армійці, аби мати змогу щоденно вмикати. Гімн України для рашистських ворогів", - повідомляє волонтерка, журналістка та письменниця Оксана Радушинська.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme