UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Першими з рятувальників Хмельниччині віджимання підхопили ізяславчани

Рятувальники Ізяславщини долучилися до всесвітнього флешмобу #22PushUpChallenge

Першими з рятувальників Хмельниччині від…

Рятувальники взяли участь у флешмобі на підтримку українських бійців, які повернулися із зони АТО, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДСНС області.

Рятувальники прийняли виклик від посадовців районної державної адміністрації.

"Ми засвідчили таким чином підтримку українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі Сходу України. Мета акції - привернути увагу до проблем адаптації військовослужбовців в мирному житті. Я переконаний, що кожен українець має бути сильним і здоровим, щоб захистити себе, свою родину, свою країну," - зазначив начальник районного сектору Віктор Матвійчук.

До слова, флешмоб започаткований в США у 2016 році і набув широкої популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Акція має на меті підтримати учасників бойових дій із посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу віджимаються від підлоги 22 рази 22 дні і передають естафету далі.

Ставши першими учасниками флешмобу на Хмельниччині серед інших пожежно-рятувальних підрозділів області, ізяславські рятувальники передали естафету далі.

Нагадаємо, чоловіки виконавчого апарату Хмельницької обласної ради та працівники апарату облдержадміністрації днями долучились до Всесвітнього флешмобу #22PushupChallenge.

Курсанти-прикордонники в Хмельницькому долучилися до естафети та строковики і офіцери Хмельницького восьмого полку спецпризначення.

На снігу віджималися і чиновники Хмельницької міськради і міський очільник Олександр Симчишин.

Хмельницькі патрульні перейняли спортивну естафету #22Pushupchallenge.

Підтримали й АТОвців в посольстві України в Польщі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme