На розвезення львівського сміття по Україні вже пішло 100 млн грн

Гройсман вважає, що місцеві влади повинні підходити до проблеми системно

Як повідомляє Depo.Львівз посиланням на прес-служба Кабміну, на перевезення львівського сміття по Україні витрачено близько 100 млн гривень.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, в ході робочої поїздки у Львівську область, де зустрівся з мером Львова Андрієм Садовим і головою ОДА Олегом Синюткою, сказав, що на перевезення львівського сміття по Україні витрачено близько 100 млн гривень.

Прем'єр-міністр зазначає, що проблема утилізації твердих побутових відходів у Львові залишається складною вже протягом 10, а то й 20 років. І до вирішення цієї проблеми потрібно підходити системно.

"Це питання має вирішити Львівська міська рада. Це ваша персональна відповідальність. Ви можете розраховувати на нашу підтримку, але дуже важливо, щоб ви в цьому процесі повинні лідерство", - сказав Гройсман.

Прем'єр зазначив, що завдяки фінансовій децентралізації бюджет розвитку Львова у 2017 році складає 1 млрд 800 млн грн. Частина цих коштів можливо спрямувати на вирішення проблеми поводження з відходами.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme