На Одещині чоловік з ножем напав на жінку та її мати

Чоловік вирішив зайти до своєї 33-річної знайомої, взявши ніж, який побачив у хаті, і наніс їй кілька непроникаючих ножових поранень

На Одещині чоловік з ножем напав на жінк…

На Одещині до чергової частини Кілійського відділення Ізмаїльської відділу поліції надійшло повідомлення чергової медсестри Вилківської міської лікарні про те, що з різаними ранами обличчя, шиї і тулуба доставлено 33-річна та 52-річна мешканки Вілкова, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході первинних слідчих дій по гарячих слідах інспекторами поліції був затриманий 21-річний зловмисник, який у стані алкогольного сп'яніння заподіяв тілесні ушкодження жінкам.

Зі слів затриманого стало відомо, що, будучи напідпитку, чоловік вирішив зайти до своєї 33-річної знайомої. Прямуючи до кімнати, де спала жінка, чоловік взявши ніж, який побачив у хаті, і наніс їй кілька непроникаючих ножових поранень в область обличчя та шиї. Виходячи з кімнати, зловмисник зустрів матір потерпілої і завдав 52-річній жінці кілька ударів ножем по тілу. Після чого нападник зник з місця події, а ніж викинув по дорозі до дому. Мотиву вчинення злочину чоловік пояснити не зміг.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз. Знаряддя злочину – ніж, виявилено співробітниками поліції. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або общественных робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року", - розповідає начальник Кілійського відділення Ізмаїльської відділу поліції майор Юрій Мелованов.

Досудове слідство триває.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme