Мешканець Авдіївки отримав 6 років тюрми за співпрацю з "ДНР"

Мешканця Авдіївки засудили на шість років тюрми за передачу даних та корегування вогню бойовиків "ДНР" по українським військовим

Як повідомляє прокуратура Донецької області, 57-річний чоловік співпрацював з представниками терористичної організації "ДНР" протягом липня-серпня 2015 року, передає Depo.Донбас.
За даними прокуратури він регулярно по телефону передавав бойовикам данні щодо місць дислокації та переміщення військовослужбовців та військової техніки Збройних Сил України, а також інших військових формувань, які брали участь у проведен­ні антитерористичної операції в Авдіївки Донецької області.
Окрім цього встановлено, що чоловік корегував місця необхідного артилерійського обстрілу терористами українських військовослужбовців.
Зазначені дії були припинені співробітниками Служби безпеки України у зв'язку з його затриманням у жовтні 2015 року. Завдяки чіткій позиції державного обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, провину чоловіка доведено у суді.
За скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної групи чи терористичної організації) його засуджено до 6 років позбавлення волі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme