Кличко знову відправляє своїх підлеглих подивитися світ за бюджетні кошти

Наступного місяці у відрядження за кордон летять одразу два заступники мера Києва

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на відповідне розпорядження мера.

Зокрема, з 4 до 12 лютого до корейського Сеулу відлітає перший заступник Кличка Геннадій Пліс.

Разом з ним поїдуть ще п'ять чиновників із системи мерії. Наприклад, це буде директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю і аудиту Оксана Колтик та директор Департаменту будівництва Костянтин Федотов. Окрім цього, до складу делегації також включено скандального забудовника столиці В'ячеслава Непопа, який є депутатом від промерської фракції у Київраді, а також є директор комунального підприємства "Житлоінвестбуд-УКБ".

Усі ці чиновники і депутати будуть у Сеулі вивчати корейський досвід у сферах будівництва, внутрішнього аудиту та контролю за витратами бюджетних коштів в рамках держзамовлень.

Перший заступник Кличка Пліс, Костянтин Федотов і Оксана Колтик отримають з бюджету міста валютні кошти на проживання та добові на увесь час відрядження. Окрім цього, у добових має бути враховано, що чиновники мають три рази їсти щодня.

Іншим своїм розпорядженням мер Кличко відправляє до японського Токіо і Осаки свого заступника Петра Пантелеєва у період 0 12 до 23 лютого. У Японії чиновники має вивчати досвід системи водоочистки.

Пантелеєву також дають валютні кошти в рамках добових з розрахунку, що його ще треба буде годувати тричі на добу за рахунок бюджету Києва.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme