"Кришувальника" грального бізнесу у Миколаєві відправили під варту

Під час розгляду клопотання захисники неодноразово заявляли відводи судді, секретарю та прокурору, які за безпідставністю було відхилено

"Кришувальника" грального бізнесу у Мико…

У Миколаєві обрано запобіжний захід підозрюваному у наданні неправомірної вигоди співробітнику прокуратури. Про це Depo.Миколаїв повідомили у суді.

Так, у Центральному районному суді Миколаєва, під головуванням слідчого судді Галини Подзігун, розглянуто клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою мешканцю Херсону, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України. Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний у змові з іншою особою запропонували неправомірну вигоду у сумі $30 тис доларів  співробітнику прокуратури Миколаївської області, який є процесуальним керівником у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом, в рамках якого було проведено ряд обшуків.

Неправомірну вигоду  пропонували за сприяння у поверненні вилученого майна та не притягнення їх до кримінальної відповідальності. Згодом ними була здійснена спроба надати частину неправомірної вигоди у сумі 10 тис доларів, після чого їх було викрито співробітниками правоохоронних органів.

Під час розгляду клопотання захисниками було неодноразово заявлено відводи слідчому судді, секретарю судового засідання та прокурору, які за безпідставністю було відхилено та розцінено, як спроба затягування судового розгляду. Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав, наполягаючи, що більш м'який запобіжний захід не забезпечить належну процесуальну поведінку підозрюваного.

Підозрюваний у судовому засіданні відмовився надавати будь-які пояснення, його захисники зазначали, що клопотання не підлягає задоволенню у повному обсязі, а підозра є необґрунтованою. Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін слідчий суддя ухвалила, обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 січня наступного року з можливістю внесення застави у сумі 2,4 млн гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme