Жириновський запропонував виселяти російських пенсіонерів з великих міст

Жириновський запропонував переселяти російських пенсіонерів в Сочі і Крим

Жириновський запропонував виселяти росій…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Вісті Сочі", Жириновський заявив, що такий крок допоможе уникнути безробіття у мономістах.

"Припустимо, пенсіонер проживає в непоганий квартирі у великому місті, і йому все одно, де жити, в принципі. Підкажіть йому, поміняйте йому квартиру. Наприклад, Мурманськ - повно вільних квартир. Магадан. Мономіста, ми мучимося з мономістами, там немає роботи. Але пенсіонер буде пенсію отримувати. Магазин є, йому і дитячий сад особливо не потрібен. Тому їм, може, буде вигідно переїжджати туди з якоюсь доплатою, з якимись привілеями", - заявив Жириновський.

При цьому примушувати пенсіонерів до переїзду, за його словами, не слід. Політик зауважив, що в великих містах пенсіонери можуть заробити на здачі своїх квартир в оренду. Жириновський запевняє, що в Європі це розповсюджена практика.

"Німці здають квартиру, виїжджають до Туреччини, тепле море, сидять там. Грошей від оренди половину залишає в німецькому банку, рахунок у нього зростає. Друга половина - живе в Туреччині. Кожен день свіжі фрукти, тепло, спокійно, тихо. Ну хто заважає нам так само робити? Ну хоча б до Криму їдьте, в Сочі їдьте", - зазначив Жириновський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme