UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

З Вінницького аеропорту планують запровадити нові рейси у теплі країни

Чи літатимуть з Вінниці у Туреччину, Єгипет та Чорногорію, залежатиме від попиту

З Вінницького аеропорту планують запрова…

Керівництво Вінницького аеропорту розраховує збільшити кількість рейсів до закордонних курортів у 2017 році. Про це з посиланням на Реал повідомляє Depo.Вінниця.

За словами директора аеропорту Ярослава Мазурця, розвиток напрямків стосуватиметься чартерних авіарейсів до Туреччини, Єгипту та Чорногорії.

У травні розпочнеться чартерна програма до середземноморської Антальї, куди щотижня відправлятимуть 3-4 літаки. Іще одним турецьким містом, куди можна буде дістатись повітрям з Вінниці, може стати Даламан – курорт на узбережжі Егейського моря. Також Ярослав Мазурець розраховує на чартерні рейси до єгипетського Шарм Ель-Шейха і чорногорського Тівату.

"Наскільки ймовірними стануть наші плани, залежатиме від бажання туроператорів, а також перевізників. Наразі затребуваність згаданих напрямків вивчається", - каже Ярослав Мазурець.

Гарантовано авіалайнери будуть літати з Вінниці до Ізраїлю, запевнив директор аеропорту. Частоту регулярного рейсу Вінниця – Тель-Авів, що має стабільний попит, збираються збільшити. Авакомпанія "МАУ", що здійснює польоти за цим напрямком, планує зробити їх двічі на тиждень. Літаки будуть летіти в Тель-Авів уночі з середи на четвер і з неділі на понеділок. О 2.00 літаки будуть прилітати до Вінниці, а в 3.00 відправлятися в рейс на Ізраїль. При повному завантаженні число вильотів можуть збільшити до трьох на тиждень.

Крім того, з 30 квітня поновлять рейс до Варшави. Регулярні авіаперельоти заплановані на четвер і неділю. До Вінниці літак буде прибувати о 23:50, а вилітати о 1:00.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme