У Харкові стало відомо, коли Штепі призначать нових суддів

Автоматичний перерозподіл та призначення нових суддів Червонозаводського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи відбудеться у п'ятницю, 27 січня

У Харкові стало відомо, коли Штепі призн…

Як передає кореспондент Depo.Харків, про це в коментарі журналістам сказав керівник апарату Червонозаводського райсуду Харкова Олександр Воронін.

"Справа буде повторно авторозподілена між іншими суддями. Повторний авторозподіл суддів відбувається за розпорядженням керівника апарату суду. Це відбудеться завтра. Негайно потрібно перерозподіляти справу", - сказав Воронін.

Він зазначив, що колишній головуючий у справі Штепи суддя Віктор Єжов, який сьогодні був відведений, був зарахований до Червонозаводського райсуду Харкова 20 квітня 2015 року за переведенням з Кіровського райсуду міста Макіївка Донецької області згідно наказу президента.

"Наскільки мені відомо, скарг на його роботу, на процесуальні дії судді не надходило", - сказав Воронін.

Він також додав, що притягнення до відповідальності судді має свої особливості. "Після пред'явлення судді письмової підозри будь-які дії процесуальні стосовно нього (затримання, тримання під вартою) повинні узгоджуватися з Вищою радою правосуддя", - наголосив керівник апарату.

Як повідомляв Depo.Харків, 25 січня до ЄРДР була внесена інформація про кримінальне провадження за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України за фактом сприяння Віктора Єжова терористичній організації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme