Запоріжанки не потрапили "в призи" чемпіонату країни з пляжного волейболу

У Запоріжжі відбувся перший етап зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сайт Федерації волейболу України.

Цьогорічний етап чемпіонату України з волейболу серед дівчат вікової категорії U-15 зібрав у Запоріжжі рекордну кількість учасниць – 49 пар. Наш край представили 19 команд – з обласного центру, Вільнянська та Оріхова. На жаль, жодній з них не вдалося потрапити до призової трійки.

Найкращий результат мають запорізькі дуети – Валерія Дорогань і Раїса Приходько, а також Єлизавета Дятлова та Вероніка Чубенко. Обидві пари зупинились на дев’ятому місці. Команду Дорогань/Приходько не пропустили далі майбутні переможниці першого етапу чемпіонату дівчата з Чорноморська Анна Чечельницька та Ольга Авторська. Пару Дятлова/Чубенко зупинили Кароліна Підгурська та Валерія Паршина із Рівного, які у підсумку стали п’ятими. Ще один запорізький дует у складі Анастасії Булах та Катерини Бєлікової став 13-м.

"Срібло" першості мають одеситки Руслана Крива та Дарія Капланська , а "бронзу" ще одна пара із Чорноморська Дар’я Романюк та Єва Сердюк. Зимовий чемпіонат України відбуватиметься у три тури. Наступний етап прийматиме Чорноморськ Одеської області наприкінці лютого, після чого команди, які наберуть найбільше очок за підсумками двох турів, отримають путівку до фіналу у Первомайську.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme