У Донецьку пропагандисти "прокололися" і викрили російську військову техніку (ФОТО)

Російські пропагандисти "прокололися", коли оприлюднили відео про "День відкритих дверей в розташуванні батальйону "Спарта" в окупованому Донецьку

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на міжнародну організацію InformNapalm.

Повідомляється, що на цьому відео волонтерами  був ідентифікований модифікований російський БТР-80 з прицілом ТКН- 4ГА-01, що випускається Ростовським оптико-механічним заводом.

"Дана модифікація БТР-80 в Україну не експортувався і стати трофеєм, здобутим в бою з підрозділами ЗСУ, не міг", - зазначають у повідомленні.

У Донецьку пропагандисти "прокололися" і викрили російську військову техніку (ФОТО) - фото 1

У Донецьку пропагандисти "прокололися" і викрили російську військову техніку (ФОТО) - фото 2

Також повідомляється, що розташування банди "Спарта" російського окупаційного корпусу в Донецькій області, яким командував бойовик Моторола, знаходиться на території 3 корпусу ДНТУ (Донецького Національного Технічного Університету).

"Раніше там фіксувалися станція радіорозвідки Р-381Т "Таран" і сучасна російська станція радіоелектронної боротьби "Торн", - зазначають волонтери.

У Донецьку пропагандисти "прокололися" і викрили російську військову техніку (ФОТО) - фото 3

Також повідомляється, що російські військові, що проводили "екскурсію", представили даний БТР відвідувачам, як старий радянський БТР-70.

У жовтні 2016 року аналогічно модернізований БТР-80 волонтери зафіксували на території Заводу з виробництва збірних залізобетонних виробів в окупованій Макіївці.

У Донецьку пропагандисти "прокололися" і викрили російську військову техніку (ФОТО) - фото 4

Також повідомляється, що крім БТРа волонтери розгледіли на відео й вантажний автомобіль "Урал-4320" з дизельним двигуном ЯМЗ-238.

"Відмінна риса полягає в повітряному фільтрі, встановленому на правому крилі, і подовженому моторним відсіком. Серійне виробництво цієї моделі "Уралу" почалося в 1994 році - на озброєння України ця модифікація ніколи не надходила", - зазначають у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme