Шумській райраді повернули дитячий табір "Гайдарівець"

Суд підтвердив право громади на майновий комплекс та землі лісового фонду

Шумській райраді повернули дитячий табір…

На Тернопільщині прокуратура повернула громаді майно дитячого табору, розташованого у рекреаційній зоні, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облпрокуратури.

Кременецька місцева прокуратура забезпечила виконання рішення суду, постановленого за позовом прокурора, про передачу до комунальної власності цілісного майнового комплексу дитячого оздоровчого закладу "Гайдарівець" у Кутянці Шумського району.

Ще з 2014 року прокуратура відстоювала інтереси територіальної громади у судах всіх інстанцій, у тому числі вищих спеціалізованих.
Відтак, до комунальної власності передали 3 адміністративні цегляні будівлі, 7 літніх цегляних будинків, 12 літніх дерев’яних будинків та інші господарські приміщення загальною площею 2 015, 93м кв., залишкова балансова вартість яких становить понад 140 тис.грн. У користуванні установи перебувають землі лісового фонду рекреаційного призначення, площею 4,3 га. 

Державний реєстратор зареєстрував право на цілісний майновий комплекс дитячого оздоровчого закладу "Гайдарівець" за Шумською районною радою. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme