Причиною раптової смерті вінницької восьмикласниці стала гостра серцева недостатність

Дівчинка вела активний спосіб життя і займалася танцями

Причиною раптової смерті вінницької вось…

Восьмикласниця Карина Клімова із Бара, яка вела активний спосіб життя і займалася танцями, раптово померла через гостру серцеву недостатність та кардіоміопатію. Саме таку причину смерті учениці Барської школи №2 вказано у свідоцтві про смерть. Про це кореспонденту  Depo.Вінниця розповіли у прес-службі ГУНП у Вінницькій області.

"Виховувалася у благополучній родині, де, крім неї, є ще трирічний син. Конфліктів не мала. Близько 18:00 батьки вийшли в магазин. Дівчина сказала, коли повернуться, якщо вона не почує дзвінка у двері, щоб зателефонували їй на мобільний. Коли повернулися близько 20:00, вона не відповідала, батьки викликали рятувальників. Діставшись в оселю, батько одразу побіг у її кімнату, однак дівчинка була вже мертва", - прокоментували у прес-службі.

У поліції уточнюють: остаточну причину смерті буде визначено після проведення судово-медичної експертизи, яка триватиме не один тиждень.

За фактом смерті восьмикласниці обласним управлінням Національної поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme