Поліція розслідує трагічну загибель альпініста на ринку "Барабашово"

За фактом загибелі чоловіка відкрите кримінальне провадження, поліція з’ясовує обставини трагедії

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, повідомлення про подію надійшло до правоохоронців близько 19:04 24 січня. Заявник повідомив, що на території торговельного центру на вулиці Академіка Павлова біля одного з контейнерів в результаті падінні з висоти тентового накриття помер 29- річний чоловік.

На місці працювали слідчо-оперативна група Київського відділу поліції та працівники прокуратури.

Обставини події встановлюються, труп направлено до моргу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 172 Кримінального кодексу України (Грубе порушення законодавства про працю).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, або виправними роботами на строк до двох років.

Як повідомляв Depo.Харків, у прес-службі ТЦ заявили, що в рамках підготовки договору з однією з організацій-підрядників по проведенню очистки покрівель від снігу та зледеніння, для оцінки обсягів робіт були запрошені фахівці. Оцінка обсягів була запланована на 25 січня.

Однак альпіністи вирішили обстежити покрівельне покриття 24 січня. Один з альпіністів, прорвавши дахове покриття, зірвався.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme