Невдоволення медичною реформою – це спекуляція, - заступник вінницького губернатора

Головними критеріями, покладеними в основу утворення медичних округів, Івасюк назвав доступність і якість медичних послуг

Невдоволення медичною реформою – це спек…

Під час брифінгу, який відбувся учора, 24 січня, заступник голови Вінницької ОДА Ігор Івасю назвав спекуляцією соціальну напругу, яка виникла навколо утворення госпітальних округів в області і визначення типів лікарень. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

Всі розмови на тему госпітальних округів і статусу лікарень Івасюк назвав передчасними.

"Мова про створення центрів госпітальних округів поки що не йде. Без відповідного нормативного документа ми не можемо визначити, яка з лікарень буде центром госпітального округу", - наголосив заступник голови ОДА.

Головними критеріями, покладеними в основу утворення медичних округів, Івасюк назвав доступність і якість медичних послуг.

"Ніхто не надає переваги тому чи іншому району, чи тій чи іншій лікарні", - запевнив Івасюк.

Нагадаємо, у Шаргороді обурені медичною реформою люди збиралися перекрити залізницю і висловили недовіру обласним чиновникам. Гайсинські депутати теж звернулися до керівництва області з проханням переглянути карту госпітальних округів. Медичний бунт назріває і в Козятині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme