На Вінниччині не розкрито понад 100 розбоїв і 15 тисяч крадіжок та грабежів

Прокуратура Вінниччини підбила підсумки роботи за минулий рік

На Вінниччині не розкрито понад 100 розб…

Рівень злочинності на Вінниччині дещо нижчий за середній по Україні показник, але керівництво прокуратури області стурбоване станом розкриття умисних убивств минулих років. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Прокуратура Вінниччини підбила підсумки роботи за минулий рік. Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий повідомив, що торік, у порівнянні з 2015 роком, зменшилась кількість особливо тяжких кримінальних правопорушень, злочинів середньої та невеликої тяжкості. За словами головного прокурора області, спостерігається зменшення кількості розбоїв, грабежів, тяжких тілесних ушкоджень, шахрайств та крадіжок, у тому числі з квартир. Вищим загальнодержавного є рівень розкриття кримінальних правопорушень. Зросла кількість скерованих до суду кримінальних проваджень з обвинувальним актом.

Але Соколовий вважає, що іще не повною мірою використовується можливість проведення негласних слідчих дій при розслідуванні тяжких та особливо тяжких злочинів. Залишаються нерозкритими понад 100 розбоїв, більше 15 тисяч крадіжок та грабежів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme