На сході Вінниці планують збудувати мікрорайон

Ділянка під майбутнє будівництво розташована на Немирівському шосе

На сході Вінниці планують збудувати мікр…

На східній околиці Вінниці може вирости новий мікрорайон. Як стало відомо Depo.Вінниця з власних джерел, йдеться про забудову поля поруч з Немирівським шосе.

За планом, передбачається будівництво 24 односекційних будинків по десять поверхів.

На сході Вінниці планують збудувати мікрорайон - фото 1

Земля, де передбачається будівництво, належить Вінницько-Хутірській сільській раді. Згідно даних кадастрової карти України, згадана ділянка, що має майже шість гектар площі, перебуває у комунальній власності і передбачена "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку", а ділянка поруч запланована для спорудження освітнього закладу.

На сході Вінниці планують збудувати мікрорайон - фото 2

На сході Вінниці планують збудувати мікрорайон - фото 3

Забудовник – компанія з Хмельницького, що наразі має проекти у самому Хмельницькому, а також Ужгороді та Житомирі. Щоправда, поки що в самого забудовника деталей не повідомляють. Як нам відповіли, нині триває етап проектування та збору дозвільних документів.

Можна відзначити, що в разі активної забудови Немирівського шосе у напрямку окружної, з часом може постати питання продовження 2-го та 10-го тролейбусних маршрутів, про що жителі Вінницьких Хуторів мріють давно. Утім, поки що Вінницька транспортна компанія обмежилась продовженням туди 19-го маршруту автобуса.

Читайте також: В’їзд у Вінницю з Немирівського шосе буде не впізнати

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme