Військовий, який став винуватцем смертельної ДТП на Київщині, міг бути п`яним

За неперевіреними поки даними, водій "Волги", який і скоїв аварію, мав у крові три проміле алкоголю

Про це повідомляє  Depo.Київ з посиланням на "Сегодня".

Зокрема, за кермом "Волги" знаходився офіцер ЗСУ, він їхав у бік Києва. У місці аварії ведеться ремонт і там встановлені блоки, але не суцільні, а окремі."Волга" зачепила один з блоків правим боком, обідрала колесо і вилетіла на зустрічну смугу руху, причому автомобіль рухався по ній боком. 

У цей момент у напрямку Білої Церкви рухалася "Таврія" - крім водія, в ній знаходилося двоє пасажирів. Вона в'їхала в бік "Волги", "Таврію" відкинуло у бік. Цей автомобіль був обладнаний газобалонної установкою. Поки невідомо, газовий балон витягли рятувальники або він сам вилетів від удару, але рятувальники кажуть, що це просто диво, що балон не вибухнув. 

Рятувальникам довелося розрізати автомобіль, щоб дістати з купи металу людей. Водій "Таврії", за попередньою інформацією, мешканець Василькова, загинув на місці, двоє його пасажирів та водій "Волги" були доставлені в лікарню. На жаль, але пасажири від отриманих травм теж померли, лікарі не змогли їх врятувати. 

Офіцер з важкими травмами знаходиться в лікарні, у нього переломи обох ніг і важка травма грудної клітини від удару об кермо. Його, скоріше за все, повинні відправити до військового госпіталю в Київ. 

Є всі підстави припускати, що водій був у нетверезому стані, його кров взяли на аналізи і, за чутками, там виявлено 3 проміле алкоголю. Чи так це, повинно встановити слідство. На місце приїхало дуже багато військових інспекторів, група швидкого реагування, представники військової прокуратури і військової комендатури.

 

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme