Сумчанка потрапила до реанімації від удару струмом у тролейбусі

18-річна студентка відчула удар струмом, коли взялася за поручень

Сумчанка потрапила до реанімації від уда…

Постраждала, розповіла, що коли вона однією ногою стала на східці у тролейбусі, а інша стояла ще на землі на землі та взялась за поручень, її вдарило струмом. Під час поїздки дівчина не відчувала ліву руку та ногу, пише Depo.Суми.

Завідувач відділення реанімації 1-ої міської клінічної лікарні Микола Березка, розповів, що після процедур був встановлений діагноз – електротравма першого ступеню. Стан відносно задовільний. На даний час – динаміка позитивна.

Директор КП "Електроавтотранс" Віталій Однорог, зазначив, що кожного ранку тролейбуси перевіряються. Машина виїжджала у нормальному технічному стані. Після інциденту комунальний транспорт їздив містом ще півтори години.

Інспектор сектору комунікацій ГУ Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко, повідомив, що поліція оглянувши транспортний засіб і зібравши свідчення у потерпілої – відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 287 кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт до двох років, або обмеження волі на до п'яти років, або позбавлення волі до п'яти років, йдеться у сюжеті UA:Суми.

Нагадаємо, у Сумах випадки травмувань, в тому числі і смертельних, у транспорті не є унікальними. Минулої зими під колесами тролейбуса загинула молода студентка, а цієї - під колесами маршрутки загинув літній чоловік.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme