На Луганщині бойовики гатили з усього свого арсеналу: є поранений

На Луганщині російські найманці гатили по позиціях сил АТО з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

Як пише Depo.Донбас, про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Повідомляється, що протягом минулої доби та після півночі вздовж лінії розмежування російсько-окупаційні війська 22 рази порушували "режим тиші", застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

"У напрямку міста Попасна і сіл Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке 20 разів використовувався вогонь зі 122-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У той же час бойовики з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів двічі відкривали вогонь по укріпленнях українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району.

"Минулого вечора та протягом ночі ворог посилив інтенсивність обстрілів до критичного значення. На жаль внаслідок ворожої агресії був поранений наш захисник. Разом з усією Луганщиною сподіваємось на його швидке одужання", – зазначив Клименко.

Як повідомлялося раніше, минулої доби бойовики обстрілювали наші позиції на всіх напрямках з важкого озброєння. Всього за минулу добу зафіксовано 51 обстріл.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme