У Харкові безхатько задушив жінку, яка відмовила йому в "коханні"

Чоловік не мав ані роботи, ані будинку

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 10 січня ухвалив Ленінський районний суд м. Харкова. Він вже був судимий у 2009 році.

Суд встановив, що близько 17:00 28 листопада 2015 року засуджений був в гостях у жертви разом зі своїм знайомим. Компанія вживала алкогольні напої. Трохи пізніше знайомий порушника залишив квартиру, але застілля продовжилося. Чоловік запропонував жінці вступити з ним у статевий зв'язок, на що отримав відмову.

Порушник повалив жертву на диван та телефонним шнуром зв'язав її руки. Потім взяв з дивана подушку, "перекинув" жінку на підлогу, накинув подушку на голову та задушив.

Після цього зловмисник обікрав квартиру.

На суді чоловік визнав провину та розповів, що на даний час за місцем реєстрації не проживає, понад рік ночує на вокзалах Харківської області або в електричках, живе за рахунок випадкових заробітків, іноді просить милостиню біля церков.

У той день він разом зі знайомим чоловіком розвантажили вантажний автомобіль, за що отримали 200 гривень.

Близько 19:00 до нього знову підійшов знайомий та запропонував переночувати в підвалі будинку, де він живе, на що засуджений погодився.

Чоловіки купили самогон та і підійшли до одного з п'ятиповерхових будинків, де вирішили зайти в гості до жінки, де й відбулося вбивство.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч.1 ст.115, ч.2 ст.185 Кримінального  кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme