На Кубані батьки ґвалтували власну доньку

У Краснодарі засудили подружжя, яке ґвалтувало власну дитину

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Кубань 24", Краснодарський крайовий суд виніс вирок подружжю, які ґвалтували свою неповнолітню дочку.

Їх визнали винними в зґвалтуванні, фото- і відеозйомці неповнолітньої для виготовлення порнографічних матеріалів, а також в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю дівчинці, яка перебуває в безпорадному стані. Жінка визнана винною в невиконанні обов'язків з виховання дитини.

Чоловіка засудили на 19 років з відбуванням покарання у колонії особливого режиму і обмеженням волі на два роки. Йому заборонили працювати в дошкільних та шкільних навчальних закладах протягом десяти років. Його дружину засудили на 16 років з відбуванням покарання у колонії загального режиму і обмеженням свободи протягом півтора років. Вона позбавлена права працювати в дошкільних та шкільних навчальних закладах протягом восьми років.

Як повідомляв Depo.Кубань, в Краснодарі в липні 2016 року завершили розслідування кримінальної справи стосовно подружжя, яких підозрювали в насильстві над дочкою і в зйомці порнографії. За версією слідства, вперше дитини зґвалтували восени 2012 року, коли родина жила в Пермському краї. Чоловік з дружиною вжили наркотик, після цього чоловік дав дочці своєї дружини психоактивну речовину.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme