Повідомлення про стрілянину в Харкові: затриманих відпустили

Чоловіки, яких патрульні поліцейські затримали за підозрою у веденні стрілянини в Харкові, наразі опитані та відпущені

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, уніч з 21 на 22 січня до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на Олексіївському житловому масиві нібито чути постріли.

Першим за викликом виїхав екіпаж патрульної служби, який на сходовому майданчику будинку на вулиці Цілиноградській виявив двох чоловіків. Поруч з ними лежали чотири гільзи, попередньо, калібру 5,45 А-39.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, а чоловіків доставили до районного відділу поліції. "Чоловіки розповіли, що цього дня зустрічалися родинами. Коли вийшли перекурити на площадку, їх затримали патрульні та відвезли до відділу поліції. Чоловіки наголосили на тому, що ніякої стрільби вони не здійснювали, що це за гільзи їм не відомо", - сказано в повідомленні.

Слідчо-оперативна група опитала мешканців будинків, які розповіли, що жодних пострілів не чули.

На даний час гільзи відправлені на експертизу. Інформацію зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень. Чоловіки опитані та відпущені. Перевірка триває.

Як повідомляв Depo.Харків, раніше в прес-службі патрульної поліції повідомили, що затримані чоловіки поводили себе агресивно та навіть кидалися на патрульних.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme