Як в Полтаві на Водохреща хлопець вперше в ополонці купався (ВІДЕО)

На Водохреща досвідчені "моржі" впевнено занурювались у крижані ополонки, а дехто з полтавців в цьому році "змив гріхи" вперше

Як в Полтаві на Водохреща хлопець вперше…

27-річний полтавець Тимур цьогорічне Водохреща запам'ятає надовго. 19 січня він вперше зважився зануритись у крижану хрещену воду, а про свої враження хлопець розповів кореспондентам Depo.Полтава.

"Похід на пляж у Водохресний день відбувся спонтанно. Розпочався як звичайно - у робочій атмосфері, аж тут, колеги запропонували відволіктися на годинку, аби "змити гріхи" в освяченій Ворсклі", - говорить Тимур.

Отак, прямо посеред робочого дня, всім колективом поїхали у Нижні Млини. Там, неподалік Свято-Георгіївського храму, річку і знайшли. Йти першим спочатку побоювався, адже має деякі проблеми з тиском, та коли підійшов до ополонки - хлопець відкинув сумніви.

"Діватись було нікуди. Впевнено пірнув, та не пошкодував, це неймовірний прилив адреналіну, одразу такий "бодрячок". Щодо самопочуття, то ніяких погіршень не відчув, навіть навпаки", - ділиться враженнями Тимур.

Водохреща: Полтавець пообіцяв, що обов'язково увійде двічі в одну річку (ВІДЕО) - фото 1

У наступному році хлопець обов'язково планує повторити водохресне купання, а за можливістю – взагалі зробити це традицією.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme