Путін з Трампом зустрінуться не за тижні, а за місяці

При тому він підкреслив, що Трамп - "не наша людина"

Таку заяву зробив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС

"Ми очікуємо, що в найближчі дні президент Путін подзвонить президенту Трампу і привітає його зі вступом на посаду", - заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков.

Такий дзвінок Пєсков назвав "протокольної необхідністю". Говорячи про зустріч двох лідерів, Пєсков підкреслив, що вони зустрінуться так чи інакше, проте "поки жодних домовленостей і будь-яких рішень із цього приводу немає".

Організація зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа займе місяці, а не тижні, додав прес-секретар президента РФ.

"Це не будуть майбутні тижні, давайте сподіватися на краще, на те, що ця зустріч відбудеться в найближчі місяці", - зауважив він.

При цьому Пєсков зазначив, що з російської сторони готовність до такої зустрічі є. "Я не сумніваюся, що Путін буде готовий до цього (зустрічі)", - сказав він.

Прес-секретар глави Росії зазначив, що на даний момент немає ніякої ясності з приводу місця або часу можливої ​​зустрічі. "На даний момент, на жаль, у нас немає ніяких натяків з приводу місця або часу", - пояснив він.

При цьому він не виключив, що ця тема може бути піднята під час телефонної розмови між двома лідерами, який повинен відбутися після минулої напередодні інавгурації Трампа.

Прес-секретар президента прогнозує продовження російсько-американських розбіжностей при адміністрації нового президента США Дональда Трампа. Однак він упевнений, що "успіх у розвитку двосторонніх відносин буде залежати від того, наскільки ми зможемо підходити до вирішення цих протиріч на основі діалогу".

"Це не наша людина Це людина американська.", - сказав представник Кремля про Трампа.

На думку Пєскова, "напевно, це найбільша помилка з боку західних аналітиків, з боку деяких наших політологів, вважати, що це наша людина". 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme