Янукович каже, що назбирав "доказів" проти Турчинова і Парубія у розстрілі Майдану

Колишній президент України Віктор Янукович про отримані "докази" причетності чинного секретаря РНБО України Олександра Турчинова та голови Верховної Ради Андрія Парубія та інших представників влади до розстрілу протестувальників на Майдані

Про це повідомляє Depo.ua  з посиланням на РИА "Новости".

"У мене вже накопичилися докази, що підтверджують провину згаданих людей у розстрілі Небесної Сотні і правоохоронців на Майдані. Більш того, після мого видеодопиту 28 листопада до мене звернулися українці, які надали додаткову інформацію, що підтверджує провину цих осіб", - заявив Янукович.

Він додав, що збирається передати низку "документів" українським правоохоронним органам, але ключові свідки хвилюються про свою безпеку і не готові дати свідчення українському слідству, "яким зараз керують безпосередні організатори вбивств на Майдані"

Янукович пообіцяв звернутися до міжнародних організацій та іноземних держав з вимогою провести незалежне міжнародне розслідування трагедії на Майдані. 

Додамо, що 28 листопада, під час засідання Святошинського райсуду Києва у справі екс-"беркутівців" екс-президент України Віктор Янукович  черзе відеозв'язок з Ростова звинуватив у розстрілі Майдану "Свободу" і "Правий сектор".  Але на запитання, що він сам робив під час розстрілів, постійно казав, що не пам'ятає.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme