Студенти "ЛНР" втілили свою мрію: Не побоялися і ввімкнули світло (ФОТО)

Студенти підконтрольного "ЛНР" луганського університету імені Володимира Даля "не побоялися втілити мрію" - ввімкнули світло в гуртожитку

Як повідомляє підконтрольний "ЛНР" сайт, це сталося напередодні Дня студента, який відзначається щорічно 25 січня, передає Depo.Донбас.

Світло на темному тлі будівлі гуртожитку №4 ввімкнули 60 активістів і студентів.

По черзі включаючи освітлення в вікнах, зобразили фігуру серця, метелики і смайл.

"Сьогодні ми з вами стали свідками нестандартного, цікавого, видовищного заходу", - зазначила представниця окупаційної влади Луганська Марина Горностаєва.

"Я хочу сказати величезне спасибі студентам, які не побоялися, втілили нашу мрію і ідею в життя. І нам дуже хочеться, щоб студенти інших вузів приєдналися до нас і продемонстрували всім, що в Луганську живуть дуже креативні люди, які здатні на цікаві нестандартні експерименти і які цінують молодість, креативність ", - додала вона.

 "У нас все злагоджено було, все чітко, всім сказали, що робити, коли включати. ​​Все зробили. Я думаю, все добре вийшло. Ми перші, хто це зробив і, думаємо, що в подальшому будуть теж робити інші університети. І кожен рік у нас будуть більш складні малюнки, буде більш все красиво ", - поділилася враженнями студентка Інституту економіки і фінансів Далівського вузу Ясмін Нассар.

Студенти "ЛНР" втілили свою мрію: Не побоялися і ввімкнули світло (ФОТО) - фото 1

Студенти "ЛНР" втілили свою мрію: Не побоялися і ввімкнули світло (ФОТО) - фото 2

Студенти "ЛНР" втілили свою мрію: Не побоялися і ввімкнули світло (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, 14-річна школярка з Маріуполя зацікавила європейський ринок своїм варіантом вирішення проблеми сміття та здобула наукове визнання у Нідерландах.

Також зазначимо, що український університет імені Володимира Даля переїхав у Сіверськодонецьк.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme