Вночі копи влаштували погоню за водієм під наркотиками (ФОТО)

У Харкові патрульні поліцейські затримали водія, який мав при собі два водійські посвідчення

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, близько 23:00 17 січня на перехресті Московського проспекту та вулиці Академіка Павлова патрульні помітили автомобіль "Skoda Octavia A7", водій якого проїхав на червоне світло світлофору.

На вимогу поліцейських зупинитися водій не відреагував та продовжував рух. Через 30 хвилин на вулиці Молочній патрульні все ж зупинили автомобіль порушника.

Під час бесіди з поліцейськими водій поводив себе агресивно. Крім цього, знервований чоловік мав явні ознаки наркотичного сп'яніння. Під час перевірки документів патрульні виявили у 32-річного порушника два посвідчення водія на різні прізвища.

Як з’ясувалось пізніше, чоловік декілька років тому одружився, після чого взяв прізвище дружини. У 2016 році він вже був затриманий за керування авто у стані алкогольного сп’яніння, за фактом чого був складений адміністративний протокол за т. 130 КУпАП, який оформили на документи із попереднім прізвищем чоловіка.

Для підтвердження факту керування автомобілем у нетверезому стані патрульні запропонували громадянину пройти медичний огляд. В результаті огляду поліцейські склали у відношенні водія адміністративний матеріал за частиною 2 статті 130 КупАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння). Авто порушника евакуювали на штрафмайданчик.

Вночі копи влаштували погоню за водієм під наркотиками (ФОТО)  - фото 1

Вночі копи влаштували погоню за водієм під наркотиками (ФОТО)  - фото 2

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme