Бриль сподівається, що "варяг" - очільник Нацполіції невдовзі стане запоріжцем

Запоріжців бентежить те, що керівниками у регіон призначають немісцевих

Відповідне питання порушили запорізькі журналісти під час представлення нового очільника ГУНП в Запорізькій області дніпрянина Олега Золотоноші, передає портал Depo.Запоріжжя.

Заступник голови Нацполіції України Олексій Руденко, який саме і представляв нового поліцейського області, запевнив, що керівництво МВС керується не місцем мешкання кандидатів на посаду, а виключно їхніми професійними якостями.

У свою чергу голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль, який з’явився на Запоріжжі лише два роки тому, запевнив, що вже почувається справжнім запоріжцем і висловив сподівання, що новопризначений керівник поліції також невдовзі почуватиметься аборигеном. Бриль також пообіцяв подальшу матеріальну підтримку з боку ОДА силовим структурам області.

У свою чергу новопризначений керівник Нацполіції Золотоноша запевнив присутніх, зокрема, і журналістів, що готовий до критики. Конструктивної, - підкреслив він. Щодо можливих кадрових змін у Головному управління, Золотоноша відбувся туманним: попрацюємо - побачимо.

Варто зазначити, що представлення нового керівника запорізької Нацполіції крім очільників області: Костянтина Бриля і Григорія Самардака, мера міста Володимира Буряка та керівників обласних силових структур відвідали троє нардепів: Ігор Артюшенко, Володимир Бандуров і Олександр Пономарьов.

Нагадаємо, нового очільника Нацполіції Запорізької області Олега Золотоношу представив сьогодні, 18 січня, заступник голови Нацполіції України Олексій Руденко.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme