Суцільна зрада: Плотницький в люті на підконтрольний "ЛНР" сайт, який його оббрехав

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявляє, що підконтрольний "ЛНР" сайт "ЛІЦ" розмістив його заяву, яку він насправді не робив

На сайті Плотницького зазначається, що 13 січня поточного року на сайті "Луганський Інформаційний Центр" був опублікований брехливий матеріал під назвою "Глава ЛНР підтримав голову "ради міністрів республіки", передає Depo.Донбас.

"У текстовому повідомленні абсолютно безпідставно йдеться про те, що "Ігор Плотницкий підтримав голову ради міністрів республіки Сергія Козлова після того, як в кінці минулого року Народна Рада дала суперечливі оцінки діяльності голови уряду", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба Плотницького наголошує, що "дана інформація не відповідає дійсності - "глава республіки" не робив подібного роду заяв".

"На даний момент з'ясовується, яким чином заява, яка не відповідає дійсності, була опублікована на інформаційному ресурсі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 грудня "народна рада ЛНР" визнала незадовільною роботу "голови ради міністрів" Козлова. Такого висновку у "ЛНР" дійшли після його доповіді про роботу "міністерств" за рік.

Попередником Козлова на цій посаді був Генадій Ципкалов.  Його спочатку теж звільнили за "незадовільну роботу", а потім звинуватили у заколоті та спробі "повалення влади".

Він навіть намагався втекти на Росію, однак був затриманий силовиками Плотницького. Ципкалова було арештовано. а потім повідомлялося, що він 24 вересня "повісився" у камері СІЗО.

За інформацією оточення Ципкалова, його забили на смерть під час допиту охоронці Плотницького. Як повідомляли, на так званом "прем'єрі" "ЛНР" відпрацювали тортури "слоником": Він помирав у протигазі.

До війни Козлов був військовим у відставці, працював в управлінні МНС Краснодонського району, потім кілька років трудився на підприємстві ТОВ "ЛЕО".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme