У Харкові горіла багатоповерхівка: є загиблі та постраждалі (ФОТО)

Харківські вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували трьох людей

Як повідомили Depo.Харків у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області, сьогодні, 15 січня, о 3:31 на номер "101" надійшла інформація про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку на проспекті Тракторобудівників, 160.

За відомостями рятувальників, на місце події негайно прибули 2 підрозділи ДСНС на автоцистернах та автодрабині. По прибуттю на місце рятувальники встановили, що загоряння трапилося в одній з квартир на восьмому поверсі. В ній горіли меблі та домашні речі на площі біля 25 кв.м. Дим заполонив всю квартиру і почав потрапляти на сходову клітину, загрожуючи мешканцям 8 та 9 поверхів.

Під час проведення розвідки у палаючій квартирі рятувальники відшукали двох її господарів. Їх негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої допомоги. Нажаль жінка 1947 року народження померла в кареті швидкої допомоги, але її чоловіка 1941 року народження вдалось врятувати. Чоловік отримав опіки верхніх кінцівок та отруєння чадним газом і був госпіталізований до 4-ї лікарні Харкова.

Одночасно з роботами щодо ліквідації пожежі була організована евакуація мешканців будинку з 8 та 9 поверхів. Двоє людей не могли самостійно залишити свої помешкання, тому рятувальникам довелося їх рятувати, виносячи на руках. Ще 12 людей вийшли самостійно під наглядом вогнеборців.

О 5:12 пожежа була приборкана. В ліквідації її наслідків брали участь 13 осіб особового складу ДСНС. Причина пожежі з’ясовується.

У Харкові горіла багатоповерхівка: є загиблі та постраждалі (ФОТО) - фото 1

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme