В Сумах переселенців вчать мікропідприємництву

У СумДУ тривають тренінги для внутрішньо переміщенних осіб з основ самозайнятості, мікропідприємництва та підвищення кваліфікації

В Сумах переселенців вчать мікропідприєм…

Зайняття проходять в рамках проекту "Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, постраждалого внаслідок конфлікту в Україні". Учасники проекту - 175 людей, які були змушені переселитися у зв'язку з подіями в Криму та на Сході України, а також  члени місцевих громад, пише Depo.Суми з посиланням на сайт СумДУ.

Проект реалізує кафедра психології, політології та соціокультурних технологій СумДУ спільно з ГО "Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини" при підтримці міжнародної організації з міграції та департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації.

Основна мета тренінгів -  сприяти в отримані нових професійних навичок, а також знань для організації само зайнятості й розвитку власного дрібного бізнесу. Програма навчань також передбачає індивідуальні консультації щодо написання та розрахунку вартості бізнес-ідей, оформлення презентації бізнес-плану тощо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme