У Харкові п’яні чоловіки викликали копів, щоб врятуватися від дільничих

У Харкові нетверезі чоловіки погрожували дільничому поліцейському розправою та викликали патрульних

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції області, під час обходу території двоє дільничних офіцерів побачили на вулиці Немишлянській невідомих, які розпивали пляшку горілки.

За відомостями поліції, на законні вимоги дільничних пред’явити документи нетверезі чоловіки відреагували неадекватно, почали сперечатися та викликали наряд патрульної поліції. Потім схопили одного з поліцейських за зап’ястки та почали погрожувати фізичною розправою. Спільними зусиллями дільничні Немишлянського відділу поліції разом з патрульними затримали дебоширів, яких доставили до районного відділу поліції.

На 35 та 50-річних харків’ян склали протоколи за ч. 1 ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків слідчим відкрите кримінальне провадження.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 2 років.

Наразі правоохоронці чекають на результати судово-медичної експертизи.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme