"Шахтар" гратиме єврокубкові матчі на "Металісті"

Донецький "Шахтар" проведе всі єврокубкові матчі у Харкові

Про це заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін, передає Depo.Харків з посиланням на "Football.ua".

Відповідне рішення продиктоване регламентом УЄФА.

"Ми подали заявку на проведення матчів у Харкові в УЄФА. Ми не можемо один поєдинок грати в одному місці, а наступний - в іншому. УЄФА не дозволить. Якщо вони дозволяють нам на цій стадії грати в Харкові - то вже все, там і будемо грати. Євроматчі будуть у Харкові, а по інших поєдинках ми будемо дивитися", - сказав Палкін.

При цьому у Чемпіонаті і Кубку України основним стадіоном "Шахтаря" до кінця сезону залишиться "Арена Львів". Однак не виключено, що кілька поєдинків відбудуться в інших містах. Зокрема, в Харкові та Запоріжжі.

Щодо наступного сезону, то "гірники" не приховують своїх бажань - воліють всі матчі проводити на ОСК "Металіст". Цієї осені "Шахтар" провів там дві зустрічі - з "Динамо" і "Карпатами" - і залишився задоволеним і рівнем організації, і підтримкою вболівальників.

"На даному етапі ми заточені на Харків і хочемо по-максимуму завантажити його нашими іграми, - розповів Палкін. - Ми до цього будемо докладати максимум зусиль. Ми вже зрозуміли для себе за всі ігри, що там проводили, що стадіон практично завжди наповнений. Я впевнений, якщо ми будемо грати там матчі Чемпіонату України, то менше 10 тисяч глядачів на іграх не буде ніколи. А сьогодні для поєдинку УПЛ зібрати хоча б по 8 тисяч вже вважається серйозним показником. У минулому році у нас середній показник по лізі доходив до 1 тисячі людей за гру. Це найменший показник, напевно, за всю історію чемпіонатів України".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme