У Німеччині запропонували оплачувати секс-послуги тяжкохворим

Німецька партія "Зелених" запропонувала виділяти гроші з бюджету на сексуальні послуги для інвалідів та людей похилого віку

У Німеччині запропонували оплачувати сек…

Люди з обмеженими фізичними і психічними можливостями, що знаходяться під опікою, а також тяжкохворі повинні отримувати з бюджету гроші на платні сексуальні послуги повій, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Вild.

Посилаючись на досвід Норвегії, експерти кажуть, що сертифіковані повії зроблять інвалідів і людей похилого віку "більш живими", що спростить догляд за ними.

За словами прес-секретаря фракції з питань опіки Елізабет Шарфенберг, місцеві громади повинні мати можливість надавати інтим-послуги нужденним.

Експерт Ванесса дель Рей вважає, що ідея принесе користь не тільки для самих інвалідів і людей похилого віку, а й для людей, які доглядають за ними.

"Перш за все мова йде про те, щоб завдяки зниженню сексуального напруги зробити людей більш живими. Треба, щоб люди похилого віку теж могли задовольняти свої потреби, - тоді за ними буде простіше доглядати", - зазначила експерт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme