Нарешті: Кияни стали менше хворіти на грип та ГРВІ

Рівень захворюваності на грип та ГРВІ в Києві продовжує знижуватися

Так, за два дні другого тижня січня в столичні медустанови звернулося 6574 особи, тоді як аналогічний показник минулого тижня склав 7157 осіб, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА. 

Так, зазначається, що спостерігається зниження захворюваності на 8,15%. Зниження відбувається за рахунок дорослого, так і дитячого населення.

Зокрема, за вказаний період захворіло 3796 дітей (за аналогічний період минулого року - 3892, тобто, спостерігається зниження на 2,5%). Так, серед дітей у віці до 1 року відзначається зниження захворюваності на 2,1%, від 1 до 4 років - на 5,6%, від 5 до 9 років - на 1,1%, від 10 до 14 років - на 2,8%, від 15 до 17 років - на 2,8%.

Крім того, серед школярів спостерігається зменшення захворюваності на 3,9%, а серед дорослих - на 14,9%.

Додамо, що за 2 дні було госпіталізовано 54 людини, в тому числі 33 дитини.

"З поновленням навчального процесу після зимових канікул ми продовжуємо контроль за рівнем захворюваності серед столичних школярів. У разі відсутності понад 20% дітей керівники навчальних закладів мають право призупинити навчальний процес до поліпшення ситуації. Зараз столичні школи працюють в штатному режимі", - підсумував заступник голови КМДА Микола Поворозник

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme